Samen voor Woerden

Samen voor Woerden inspireert, activeert en implementeert maatschappelijk betrokken ondernemen in de gemeente Woerden. Met als doel een brug te slaan tussen bedrijf en samenleving, de binding tussen beiden te verstevigen en daarmee de lokale samenleving te versterken. De nadruk ligt hierbij op werknemers die een actieve bijdrage leveren aan maatschappelijke organisaties als stichtingen, verenigingen en instellingen, met inzet van hun kennis en kunde, menskracht en middelen. Vanuit de gedachte dat het voor alle partijen toegevoegde waarde heeft.

BEURSVLOERCOMMISSIENanette Mostert

Nanette Mostert

Samen voor Woerden

Op Beursvloer Woerden komen goede buren samen voor een fantastisch rendez-vous! Betrokken ondernemers en ondernemende organisaties, en iedereen verrijkt. Kom je ook?

Marleen Strien

Marleen Strien

Samen voor Woerden

Het is ontzettend gaaf om mijn technische skills in te kunnen te zetten voor iets dat Woerden een stukje beter maakt.

Tim Wolters

Tim Wolters

Beleidsadviseur Gemeente Woerden

De beursvloer van Woerden is precies wat de gemeente graag ziet. Samenwerking in de Woerdense samenleving! Hierdoor zijn maatschappelijke uitdagingen er niet alleen voor de politiek maar van ons allemaal.

Frank van der Heijden

Frank van der Heijden

Heijwaal

De Beursvloer is een fantastisch evenement om te zien hoe actief de Woerdense samenleving is en de betrokkenheid hierin vanuit het bedrijfsleven!

Marianne Mulder

Marianne Mulder

Veiligheidsconcept MCM

Meewerken aan de Beursvloer vind ik fantastisch; maatschappelijke organisaties en bedrijven verbinden! Zo dragen we allemaal bij aan de leefbaarheid van ons Woerden.

Wilco Verdoold

Wilco Verdoold

CopyRobin - copywriting as a service

De beursvloer faciliteert op een geweldige manier ondernemers bij het op een creatieve manier (met gesloten portemonnee!) waarde toevoegen aan de Woerdense samenleving.

Ellen Vossen

Ellen Vossen

Hart voor Woerden

Waar Woerden sterk in is komt samen op de Beursvloer: een groot maatschappelijk veld met vele vrijwilligers en betrokken ondernemers. Door samen te werken maken we Woerden nog mooier!

Daniëlle Pels

Daniëlle Pels

Interdaan Marketing | Projectmgt.

De Beursvloer is een van de leukste events. De energie en betrokkenheid van het Woerdense bedrijfsleven is enorm inspirerend. Het is een eer om er spreekstalmeester te zijn.

FOTOGRAFEN VAN DE BEURSVLOER

Harald Lakerveld

Harald Lakerveld

Fotograaf

Vanuit zijn maatschappelijke betrokkenheid bij de Woerdense samenleving zet fotograaf Harald Lakerveld zich vrijwillig en altijd enthousiast in om de activiteiten en evenementen van Samen voor Woerden vast te leggen.

Daniëlle Verweij

Daniëlle Verweij

Fotograaf

Beursvloer Woerden is van essentieel belang voor de samenleving. Het is hét evenement waar organisaties en bedrijven samensmelten en er zo veel moois ontstaat. Daar werk ik graag aan mee, als hoekvrouw en/of fotograaf.

Carla Vermeend

Carla Vermeend

Fotograaf

Mijn motto is ‘Doen’. De Beursvloer is zo’n echte doener door één keer per jaar verschillende commerciële bedrijven en ideële instanties met elkaar te verbinden. Ik zet mij daar graag voor in.