Samen voor Woerden

Samen voor Woerden inspireert, activeert en implementeert maatschappelijk betrokken ondernemen in de gemeente Woerden. Met als doel een brug te slaan tussen bedrijf en samenleving, de binding tussen beiden te verstevigen en daarmee de lokale samenleving te versterken. De nadruk ligt hierbij op werknemers die een actieve bijdrage leveren aan maatschappelijke organisaties als stichtingen, verenigingen en instellingen, met inzet van hun kennis en kunde, menskracht en middelen. Vanuit de gedachte dat het voor alle partijen toegevoegde waarde heeft.

BEURSVLOERCOMMISSIE

Nanette Mostert

Nanette Mostert

Samen voor Woerden

Op Beursvloer Woerden komen goede buren samen voor een fantastisch rendez-vous! Betrokken ondernemers en ondernemende organisaties, en iedereen verrijkt. Kom je ook?

Frans van Hall

Frans van Hall

De HALL

De Beursvloer past helemaal in de HALL; een ontmoetingsplek waar gezellig wordt bijgepraat onder het genot van lekker eten. Maar ook een broedplaats voor verrassende samenwerkingen en dat is exact wat elk jaar ook op de Beursvloer plaatsvindt.

Stephanie Boogert

Stephanie Boogert

Ferm Werk

Verbinden en binden, voor en met elkaar. De Beursvloer is de gelegenheid om werkgevers en maatschappelijke organisaties samen te brengen. Wat een energie en mogelijkheden. Ik gun elke werkgever deze ervaring!

Linda Eduardo

Linda Eduardo

Samen voor Woerden

Veel bedrijven en maatschappelijke organisaties weten elkaar al te vinden binnen hun informele netwerk, maar op de Beursvloer ontstaan vaak nieuwe en verrassende contacten. De matches zijn een bron van inspiratie voor wie graag het verschil wil en kan maken. Mooi!

Frank van der Heijden

Frank van der Heijden

Heijwaal

De Beursvloer is een fantastisch evenement om te zien hoe actief de Woerdense samenleving is en de betrokkenheid hierin vanuit het bedrijfsleven!

Marianne Mulder

Marianne Mulder

Veiligheidsconcept MCM

Meewerken aan de Beursvloer vind ik fantastisch; maatschappelijke organisaties en bedrijven verbinden! Zo dragen we allemaal bij aan de leefbaarheid van ons Woerden.

Wilco Verdoold

Wilco Verdoold

Budeco

De beursvloer faciliteert op een geweldige manier ondernemers bij het op een creatieve manier (met gesloten portemonnee!) waarde toevoegen aan de Woerdense samenleving.

Brigit Colaris

Brigit Colaris

Westdam Netwerk Notarissen

De beursvloer is HET Woerdens evenement om als ondernemer je maatschappelijk betrokkenheid te laten zien en het geeft je als ondernemer een fantastisch gevoel om mooie matches te sluiten!

Ellen Vossen

Ellen Vossen

Welzijn Woerden

Waar Woerden sterk in is komt samen op de Beursvloer: een groot maatschappelijk veld met vele vrijwilligers en betrokken ondernemers. Door samen te werken maken we Woerden nog mooier!

Ilonka de Bruijn

Ilonka de Bruijn

Rabobank Rijn&Veenstromen

Geweldig om op een laagdrempelige manier iets terug kunnen doen voor de lokale samenleving!

Karin van Wijngaarden

Karin van Wijngaarden

Grant Thornton

Ik GenieT van de lokale betrokkenheid en inzet (voor elkaar).

Dick van der Snoek

Dick van der Snoek

Samen voor Woerden

De Beursvloer slaat een brug tussen ideëel en commercieel en realiseert een onbetaalbare maatschappelijke waarde!

Daniëlle Pels

Daniëlle Pels

Interdaan Marketing | Projectmgt.

De Beursvloer is een van de leukste events. De energie en betrokkenheid van het Woerdense bedrijfsleven is enorm inspirerend. Het is een eer om er spreekstalmeester te zijn.

Willy Breunesse

Willy Breunesse

Samen voor Woerden

De beursvloer is ’n EXPERIENCE!

Harald Lakerveld

Harald Lakerveld

Fotograaf

Vanuit zijn maatschappelijke betrokkenheid bij de Woerdense samenleving zet fotograaf Harald Lakerveld zich vrijwillig en altijd enthousiast in om de activiteiten en evenementen van Samen voor Woerden vast te leggen.

Daniëlle Verweij

Daniëlle Verweij

Fotograaf

Beursvloer Woerden is van essentieel belang voor de samenleving. Het is hét evenement waar organisaties en bedrijven samensmelten en er zo veel moois ontstaat. Daar werk ik graag aan mee, als hoekvrouw en/of fotograaf.