Samen voor Woerden

Samen voor Woerden inspireert, activeert en implementeert maatschappelijk betrokken ondernemen in de gemeente Woerden. Met als doel een brug te slaan tussen bedrijf en samenleving, de binding tussen beiden te verstevigen en daarmee de lokale samenleving te versterken. De nadruk ligt hierbij op werknemers die een actieve bijdrage leveren aan maatschappelijke organisaties als stichtingen, verenigingen en instellingen, met inzet van hun kennis en kunde, menskracht en middelen. Vanuit de gedachte dat het voor alle partijen toegevoegde waarde heeft.

BEURSVLOERCOMMISSIENanette Mostert

Nanette Mostert

Samen voor Woerden

Op Beursvloer Woerden komen goede buren samen voor een fantastisch rendez-vous! Betrokken ondernemers en ondernemende organisaties, en iedereen verrijkt. Kom je ook?

Bas van der Putten

Bas van der Putten

Event Support Holland

Verbinden zit in ons DNA. Mooi om al ondernemend een prominente rol te spelen binnen de lokale gemeenschap, door ondernemers en organisaties op onze werkvloer te verbinden. Wij gaan naast een commercieel oogpunt nooit voorbij aan het maatschappelijke doel om mensen met elkaar te verbinden.

Margreet Ligthart

Margreet Ligthart

Meiden van Breuren

De Beursvloer daagt je uit om out of the box te denken en dingen te ervaren die je eerder niet deed. Daar komen ontzettend mooie samenwerkingen uit. Dus, bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties in Woerden, doe mee en maak mee hoe het is om op een ludieke, creatieve manier het verschil te maken.

Linda Eduardo

Linda Eduardo

Samen voor Woerden

Veel bedrijven en maatschappelijke organisaties weten elkaar al te vinden binnen hun informele netwerk, maar op de Beursvloer ontstaan vaak nieuwe en verrassende contacten. De matches zijn een bron van inspiratie voor wie graag het verschil wil en kan maken. Mooi!

Frank van der Heijden

Frank van der Heijden

Heijwaal

De Beursvloer is een fantastisch evenement om te zien hoe actief de Woerdense samenleving is en de betrokkenheid hierin vanuit het bedrijfsleven!

Marianne Mulder

Marianne Mulder

Veiligheidsconcept MCM

Meewerken aan de Beursvloer vind ik fantastisch; maatschappelijke organisaties en bedrijven verbinden! Zo dragen we allemaal bij aan de leefbaarheid van ons Woerden.

Wilco Verdoold

Wilco Verdoold

Loyals

De beursvloer faciliteert op een geweldige manier ondernemers bij het op een creatieve manier (met gesloten portemonnee!) waarde toevoegen aan de Woerdense samenleving.

Stephanie Boogert

Stephanie Boogert

Ferm Werk

Verbinden en binden, voor en met elkaar. De Beursvloer is de gelegenheid om werkgevers en maatschappelijke organisaties samen te brengen. Wat een energie en mogelijkheden. Ik gun elke werkgever deze ervaring!

Ellen Vossen

Ellen Vossen

Welzijn Woerden

Waar Woerden sterk in is komt samen op de Beursvloer: een groot maatschappelijk veld met vele vrijwilligers en betrokken ondernemers. Door samen te werken maken we Woerden nog mooier!

Ilonka de Bruijn

Ilonka de Bruijn

Rabobank Rijn&Veenstromen

Geweldig om op een laagdrempelige manier iets terug kunnen doen voor de lokale samenleving!

Daniëlle Pels

Daniëlle Pels

Interdaan Marketing | Projectmgt.

De Beursvloer is een van de leukste events. De energie en betrokkenheid van het Woerdense bedrijfsleven is enorm inspirerend. Het is een eer om er spreekstalmeester te zijn.

Willy Breunesse

Willy Breunesse

Samen voor Woerden

De beursvloer is ’n EXPERIENCE!

FOTOGRAFEN VAN DE BEURSVLOER

Harald Lakerveld

Harald Lakerveld

Fotograaf

Vanuit zijn maatschappelijke betrokkenheid bij de Woerdense samenleving zet fotograaf Harald Lakerveld zich vrijwillig en altijd enthousiast in om de activiteiten en evenementen van Samen voor Woerden vast te leggen.

Daniëlle Verweij

Daniëlle Verweij

Fotograaf

Beursvloer Woerden is van essentieel belang voor de samenleving. Het is hét evenement waar organisaties en bedrijven samensmelten en er zo veel moois ontstaat. Daar werk ik graag aan mee, als hoekvrouw en/of fotograaf.