Overzicht vraag en aanbod

Zelf een (nieuwe) vraag of aanbod doorgeven?
Maatschappelijke organisaties die zijn aangemeld voor de Beursvloer kunnen hun vraag doorgeven door het formulier onder aan deze pagina in te vullen. Vermeld hierbij ook welke tegenprestaties u zou kunnen bieden. Vervolgens zal deze in het overzicht verschijnen. Hoe sneller u dit doet, hoe groter de kans op een match.
Wilt u iets aanbieden als bedrijf? Ook dan vult u het formulier in en verschijnt uw aanbod in het overzicht.
Let op: op de Beursvloer wordt uitsluitend gehandeld met gesloten beurzen.

Reageren op vraag of aanbod?
Wilt u reageren op een vraag of aanbod uit het overzicht? Klik dan op de gewenste vraag of het aanbod voor meer informatie. Vervolgens heeft u de mogelijkheid hierop te reageren.

TypeOrganisatieOnderwerp
AanbodWijkcentrum molenvliet, stichting Sinar MalukuWij hebben een prachtige, moderne ruimte beschikbaar voor 40, 60 of 100 personen inclusief keuken voor een bedrijfsfeest, een cursus oid.
AanbodBibliotheek Het Groene HartAfgeschreven boeken, opzetten van een Mini-Bieb op uw locatie, training laaggeletterdheid voor de medewerkers
AanbodBibliotheek Het Groene HartEen cursus Digisterker (leren omgaan met de DigiD) of de cursus Klik&Tik (basic computer of laptop kennis)
AanbodZonnelessenZonnelessen voor de jeugd om zelf actief te ontdekken hoe zonnepanelen werken en hoe mooi dit is
VraagBibliotheek Het Groene HartMooie buitenlocatie waar we kunnen vergaderen
VraagBibliotheek Het Groene HartKoor
VraagWijkcentrum Molenvliet, stichting Sinar Malukuprofessionele afwasmachine
VraagWijkcentrum Molenvliet, stichting Sinar MalukReclame materiaal, pr, enz.
VraagWijkcentrum molenvliet, stichting Sinar Malukuzonwering voor de ramen

Wilt u uw vraag en/of aanbod doorgeven? Vul dan onderstaand formulier in. Indien nodig nemen wij contact met u op. U ontvangt zo spoedig mogelijk de bevestiging op het door ingevulde e-mailadres. Bij voorbaat dank.