Nieuw op Beursvloer Woerden: het pitch panel!

Ben je een maatschappelijke organisatie, stichting, vereniging of vrijwilligersorganisatie en heb je een fantastisch kant-en-klaar idee maar mis je helpende handen, kennis & kunde of anderszins? Dan kun je je aanmelden voor het pitch panel.

Het werkt als volgt:

  • De organisaties die zich hebben ingeschreven voor de beursvloer ontvangen een uitnodiging om over een pitch na te denken en deze in te dienen bij Samen voor Woerden. Het betreft een wens waarbij hulp nodig is. Bij deze pitches hoeven de organisaties geen tegenprestatie te leveren.
  • De 5 beste pitches mogen op de beursvloer hun pitch presenteren aan een jury van 5 serviceclubs.
  • De jury heeft de mogelijkheid om vragen te stellen en elke serviceclub kiest vervolgens de organisatie met de pitch die hen het meest aanspreekt.
  • Als een pitch door meerdere serviceclubs is gekozen, kiest de organisatie de serviceclub die de pitch het beste kan uitvoeren.

Resultaat van de pitch 2018

Stranddag de Boogh

Op 18 juni gingen de Meiden van Breuren met 50 cliënten van de Boogh in Harmelen ‘terug naar de kust’. Een lang gekoesterde wens van cliënten met niet aangeboren hersenletsel ging in vervulling dankzij gulle gevers en sponsors! Een mega-operatie met vervoer, tilliften, lunch, rolstoelen, zonnebrand, koffie met lekkers en nog een paar verrassingen. Een dag met een gouden randje.

Festival voor Abona/NuDoen!