Gastheer van de Beursvloer in 2017 is de HALLburgerEI & zakenlui, Korenmolenlaan 4. De HALL is een maatschappelijk zeer betrokken en gepassioneerde organisatie in het markante Intechnium gebouw, aan de rand van bedrijventerrein Middelland. In dit imposante pand staan techniek en kennisoverdracht centraal. Het is de thuishaven van verschillende aan techniek gelieerde (kennis)organisaties.

In restaurant burgerEI & zakenlui kun je terecht voor ontbijt, lunch en een

vroeg diner. Er zijn verrassende gerechten à la carte, maar voor wie niet veel tijd heeft, biedt het (afhaal) versloket veel lekkers. De ingrediënten komen van bijzondere, vaak lokale, leveranciers. Naast smaak wordt bij producten gelet op

dierenwelzijn en milieu-impact. Zo is het vlees van de burgers van koeien die na hun pensioen als melkkoe nog een tweede leven hebben gekregen.

Naast het restaurant biedt de HALL mogelijkheden voor (overwerk)catering voor grote en kleine evenementen, zakelijk zowel als privé. Drie centraal geleden vergaderzalen bieden ruimte aan groepen tot 220 personen. Het terras is nooit ver weg om tussendoor frisse energie op te doen.
Voor bedrijfsfeesten laat de HALL gerust The Beast los, een flink uit de kluiten gewassen bbq. Zelfgebouwd uit oude industriële onderdelen.

Na afloop van de Beursvloer hoeft u niet snel naar huis om te koken, maar kunt u gezellig een hapje blijven eten. Speciaal voor de gelegenheid heeft de Hall het Beursvloer Burgermenu samengesteld. Dat wordt smullen!